Материали за печат

 

В зависимост от приложението материалите са разделили в групи, така че може да откриете най-точния, според нуждите и бюджета.

Работим с принтери на HP с вграден спектрофотометър, гарантиращ правилни цветове и максимален резултат при печат върху всеки от тях. При печатa използваме точен профил на цветовете за всеки от предлаганите тук материали.

Персонални тапети Повече

Персонални тапети

Печатът на върху този тип материали набира все по-голяма популярност. Възползвайки се от него имате възможност да променяте бързо и лесно визията по стените в дадено пространство.
Често се използва при проекти, включващи и персонализацията на интериора.

Материали:

Банери за събития и рекламa Повече

Банери за събития и рекламa

При печата на банери не използваме традиционния за това приложение винил, а висококачествени алтернативи като HDPE или Tyvek®. Техните предимства в комбинация с екологичния печат и липсата на мирис, прави възможни редица техни приложения.

Изборът на материал зависи изцяло от конкретната нужда, цена и начин на употреба.

Материали:

Фото хартии Повече

Фото хартии

Предлагаме 3 типа покритие: мат, сатен и гланц. Изборът на най-подходящият тип зависи както от вида фотография, осветлението, така и от Вашия вкус.

Материали:

Самозалепващи PVC фолиа Повече

Самозалепващи PVC фолиа

Предлагаме плътно самозалепващо фолио за облепване във варианти гланц и мат и перфорирано фолио за монтиране върху витрини и прозорци. При външна употреба запазват цветовете си над 2 години.
Поставянето им е лесно, а при премахване не оставят следи по повъхността.

Материали:

Плакати Повече

Плакати

Печат на персонални бройки плакати, плакати за събития и реклама при формати като 140/100см и в малки тиражи.

Материали:

Backlit (светеща реклама) Повече

Backlit (светеща реклама)

Този тип материал се използва със задно осветление. Гърбът му има свойството да разсейване равномерно светлината. Предлага ярки и живи цветове при печат в комбинация с плътни тъмни тонове.

Приложението на Backlit филма е в интериора на заведения за хранене, търговски площи, светещи кутии, лампи и др.

Материали:

Артистични материали / Giclée печат Повече

Артистични материали / Giclée печат

Висококачественият “Giclee” печат е популярно приложение на запад. Извършва се върху качествени артистични материали като канава и картони, специализирани за дигитален печат с точни профили за всеки от тях. При печат се използва широкоформатен фото принтер HP Z3100ps, работещ директно в RGB цветово пространство и разполагащ с 12 пигментни мастила. По този начин се постига максимално [...]

Материали: